• Avís legal i Política de Privacitat:

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), informem que aquesta pàgina web i el domini ramonsuau.com pertanyen a Ramon Suau i Pomés, amb domicili Francisco de Vitoria, 51 Baixos 08225 Terrassa, telèfon +34 937 803 074, correu electrònic ramonsuau@ramonsuau.com.

  • Drets de propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d’aquesta pàgina web, tant els logotips, els textos, els dissenys o altres elements, així com l’estructura de la pàgina web, el disseny, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de Ramon Suau i Pomés o de terceres persones amb qui Ramon Suau i Pomés ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la pàgina web. Ramon Suau i Pomés difon tota aquesta informació per mitjà de la seva pàgina web amb la finalitat de fer publicitat dels seus  serveis. Ramon Suau i Pomés adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de Ramon Suau i Pomés.

  • Responsabilitat sobre els continguts: 

L’usuari d’aquesta pàgina web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. Ramon Suau i Pomés no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a ramonsuau.com tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la pàgina web fins a la confirmació de l’acceptació d’un contracte. Ramon Suau i Pomés no podrà ser considerat responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquesta pàgina web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

Ramon Suau i Pomés declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació de qualsevol tipus continguda en altres pàgines web a les quals s’hi pugui accedir per mitjà d’enllaços des d’aquesta pàgina web. La funció dels enllaços introduïts a la pàgina web és la d'informar sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre el tema tractat a la pàgina d'origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l'usuari a visitar les pàgines web de destí. Ramon Suau i Pomés no és responsable del resultat obtingut a través d'aquests enllaços que no són controlats ni verificats per Ramon Suau i Pomés.

  • Protecció de dades:

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Ramon Suau i Pomés informa als usuaris del seu lloc web que les dades personals recollides per Ramon Suau i Pomés, mitjançant el formulari situat a la página de contacte, seran incloses en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Ramon Suau i Pomés, amb la finalitat de respondre a les questions o demandes realitzades en el formulari.

Així mateix, Ramon Suau i Pomés informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant correo electrònic a ramonsuau@ramonsuau.com Mentre l'usuari no comuniqui el contrari a Ramon Suau i Pomés, aquest entendrà que les seves dades no han estat modificades, que l'usuari es compromet a notificar qualsevol variació i que Ramon Suau i Pomés té el consentiment per utilitzar-les a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.


2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos